Magamról

Magamról

.

.

.

.

.

"A kép első kötelessége,

hogy ünnep legyen a szem számára."

- Delacroix

Lévay Máté vagyok, az egyik legboldogabb ember! Hogy miért? Ha valaki azt csinálhatja, amit a legjobban szeret, onnantól egyetlen munka sem munka a számára, hanem szórakozás. Ha pedig ebből élni is tud, akkor nincs miért boldogtalannak lennie. Ez a boldogság pedig 10 éve tart. :-)

A kezdetek

2010-ben sok fotópályázaton indultam, akkor még hobbi fotósként, de inkább filmművészeti pályán gondolkodtam. Azonban a pályázatokon olyan pozitív élményeket szereztem, díjakat a képeimmel, hogy egyből egy lehetőséget is kaptam: legyek egy újság fotósa. Miért is ne? Meglátjuk mi lesz belőle.

Most már tudom, a legjobb döntést akkor hoztam, a lehetőséget megragadva valódi fotóssá válhattam. 3 fotókiállítás nyílt kizárólag a saját képeimmel, köztük az Andrássy úton is, és évekig blogot is vezettem munkásságom fejlődéséről, melyet még mindig itt lehet visszanézni, számomra is elképesztő nosztalgia :-) : www.levaymate.blog.hu.

Mára főként esküvői- és modell fotósként dolgozom, több hazai divatcég kizárólagos fotósaként dolgozom, avagy dolgoztam (pl. MY77, Pink Rose, Trapper Farmer, Juliette, Victoria Maxi ...)
Mindemellett aNoPromise ruhamárka alapítója is lettem, melynek ruhadarabjai országszerte megtalálhatóak.
3 saját műtermet is nyitottam ez idő alatt. A Lévay Stúdió 0-24h -ban nyitva van :-)
Az esküvői fotózás a szenvedélyem, abban tudom a legjobban kiélni kreativitásomat, hiszen mindig mások a párok, más a helyszín, mások a körülmények. Imádom az esküvőt MEGELŐZŐ IDŐSZAKOT is, a párokkal való kommunikációt, a tervezést, és amit mindig hangsúlyozok mindenki felé: Mindenki MAXIMÁLISAN számíthat rám! Igyekszem nem csak fotósként, de barátként is jelen lenni, tanácsolni és segíteni. Ez az én életem. :-)

Referencia munkák

Minőség

3 felső kategóriás DSLR géppel dolgozom, mindegyik 2 memóriakártyára menti a képeket a 100%-os biztonságért :-)

Megbízhatóság

Nincsen olyan kérés vagy helyzet, amit ne tudnánk megoldani. Maximálisan számíthat ránk mindenki! :-)

Saját műterem

Nem kell alkalmazkodnunk senkihez, hiszen Saját Stúdióval rendelkezem :-)

Akkor és azt fotózunk, amire csak szükség van!

Legyél te is fotós!

A 30 fős tanfolyamok után most már KIZÁRÓLAG 1-2 fős PRIVÁT tanfolyamokat tartok, az eredményesebb haladás miatt :-)

Jöjj el hozzám, hozd el a gépedet (ha van) és mindent megmutatok neked, amire csak képesek vagytok együtt.